Passie & verbouwen

De Costa Brava heeft ongelooflijk veel te bieden. Behalve de prachtige stranden en baaien, de ruige kust en meestal mooi weer heeft de Costa Brava ons steeds versteld doen staan. De mensen; vriendelijk en levensgenieters pur sang. Het weer; elke dag wel de zon. De natuur; prachtige beschermde nationale natuurgebieden. De indrukwekkende steden; Barcelona en Gerona met hun eigen cultuur, geschiedenis en musea. De authentieke dorpjes; Monells, Pubol, Sant Feliú de Guixolls en Peratelada. Spanje op zijn best met een rijke geschiedenis, op het gebied van kunst, dans, boeken, film en muziek. En niet te vergeten de Spaanse wijnen, cognacs en de Spaanse keuken.

Daar worden wij al zeven jaar lang door geraakt en dat is dan ook de reden dat wij op zoek zijn gegaan naar een vorm van ‘wonen en werken in Spanje’. Het moest iets worden in de dienstverlening, het mensen naar de zin maken, hen ook laten genieten van onze belevingen. Hen de mogelijkheid bieden om met elkaar een bijzondere vakantie te ervaren in de Costa Brava, maar dan anders. En indien gewenst met een beetje hulp van ons!

Na een intensieve en lange zoektocht hebben wij de stap gewaagd om een herenboerderij uit 1732 (masia) aan te kopen en deze om te vormen voor ons doel. Na 2 jaar van voorbereiden en verbouwen is de masia omgetoverd tot een fantastisch verblijf, van alle gemakken en luxe anno 2007 voorzien en te huur gedurende het hele jaar voor vrienden, familie en gezelschappen, voor maximaal 10 personen.

In een gedeelte van de masia wonen wij zelf, strikt gescheiden van uw domein. Uiteraard staan wij altijd voor u klaar en kunt u bij ons terecht met al uw vragen over de omgeving, bezienswaardigheden en meer.


Mas Vidal is een geweldige en luxe vakantiebestemming waar wij erg trots op zijn!